• 2
  • 4
  • 3
  • 6

Traject tot sapvastenspecialist


Gezond Sapvasten werkt met kwalitatieve producten en diensten. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen stellen wij ook eisen aan onze sapvastenspecialisten.

Kenmerken van sapvastenspecialist 

De sapvastenspecialist van Gezond Sapvasten heeft heeft aandacht voor zowel de lichamelijke als de geestelijke aspecten van de cliënt.

De sapvastenspecialist van Gezond Sapvasten is professioneel geschoold en sluit aan bij de hulpvraag van de cliënt. Indien nodig verwijst de sapvastenspecialist door naar beroepsbeoefenaars in zowel de reguliere als de niet-reguliere hulpverlening of werkt met hen samen.

De sapvastenspecialist van Gezond Sapvasten heeft kennis van en inzicht in het proces van ontgiften en sapvasten en is in staat het proces te bewaken.

Naamloos

Vooropleiding

Al onze sapvastenspecialisten hebben een:
- Orthomoleculaire- en/of een natuurgeneeskundig diploma of een vergelijkbaar diploma op het    gebied van voeding op minimaal HBO niveau
- Medische basis kennis op minimaal HBO niveau
- Opleidingsdagen ontgiften en sapvasten of vergelijkbaar  gevolgd

Mocht een sapvastenspecialist nog niet helemaal voldoen aan bovenstaande eisen, dan staat hij/zij onder supervisie van Maartje Wijnhoven. 

Beroepsvereniging

Onze sapvastenspecialisten zijn aangesloten bij een beroepsvereniging met een klacht- en tuchtrechtreglement. 

De Licentie

Onze sapvastenspecialisten zijn in het bezit van de Gezond Sapvasten Licentie. 

licentie model

Een sapvastenspecialist heeft toegang tot het besloten menu van Gezond Sapvasten. Hierop staan alle vragen en antwoorden over sapvasten in de praktijk. Daarnaast kan hij/zij putten uit de literatuurlijst die daar voor handen is. 

Cliënten kunnen via de site van Gezond Sapvasten een aanvraag insturen om thuis te sapvasten. We sturen deze cliënt door naar desbetreffende sapvastenspecialist

Aanmelding sapvastenspecialist

Mocht u interesse hebben in het traject tot sapvastenspecialist en wilt u graag het informatieboekje ontvangen, dan kunt u dat kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


traject specialist
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Locatie

  • Stogger 3
    5988 AD  Helden

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons